1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. TARTU NOORTELE! Anne Noortekeskus avab kaubamaja kõrval vabaõhukeskuse
TARTU NOORTELE! Anne Noortekeskus avab kaubamaja kõrval vabaõhukeskuse

TARTU NOORTELE! Anne Noortekeskus avab kaubamaja kõrval vabaõhukeskuse

TARTU NOORTELE! Anne Noortekeskus avab kaubamaja kõrval vabaõhukeskuseEsmaspäevast kolib Anne Noortekeskus oma tegevustega Tartu Kaubamaja kõrvale, kus avatakse vabaõhu noortekeskuse Noortelinnak 2015.

Linnak pakub Tartu linna ja maakonna noortele mitmekülgseid ja arendavaid vabaaja tegevusi – seda eriti suvel, kui noortekeskuse noortetoad suletud on, teatas Tartu linnavõim.

Varasematel aastatel Suvetelgi nime kandnud ettevõtmise asemel korraldatakse veelgi suurem ja mitmesuguseid võimalusi täis üritus – varasemast telgist tehakse terve linnak. Noortelinnak koosneb aiaga ääristatud alast kaubamaja kõrval, mille sees on mitu telki, tantsupõrand, väike lava, välimööbel ja muu.

Noortelinnakus on noortel võimalik osaleda tantsu, muusika, ekstreemspordi, teatri, multimeedia, tervise ja kultuuri töötubades.

Samuti on võimalik lihtsalt olla, lauajalgpalli või -tennist mängida ning vajadusel saada noorsootöötajalt infot või nõu nende jaoks olulistel teemadel. Noortelinnaku tegevusi koha peal veavad suuresti eest noored ise, nimelt pakub Noortelinnak kahe nädala jooksul tööd 45 malevlasele.

Lisaks noortekeskuste noorsootöötajatele kaasatakse ka praeguseks üle aasta tegutsenud mobiilsete kontaktnoorsootöötajate meeskond. Veel on on igapäevaselt töötubasid juhendamas JJ-Streedi noored hakkajad treenerid.

Vabaõhu noortekeskus on avatud 19. juulini Tartu kesklinnas kaubamaja kõrval. Linnak on avatud kell 13-19.

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews