1. Avaleht
  2. Mis on Eesti elus hästi?
  3. GoodNews eksklusiiv! DJ ja saatejuht Meelis Eskola: kui eestlasega hästi läbi saada, siis võid lisaks heale huumorile ka hea sõbra saada
GoodNews eksklusiiv! DJ ja saatejuht Meelis Eskola: kui eestlasega hästi läbi saada, siis võid lisaks heale huumorile ka hea sõbra saada

GoodNews eksklusiiv! DJ ja saatejuht Meelis Eskola: kui eestlasega hästi läbi saada, siis võid lisaks heale huumorile ka hea sõbra saada

Meelis EskolaDJ ja produtsent Cityflash ning Tallinna TV saatejuht Meelis Eskola hindab Eestis rahumeelset keskkonda, levinud meeskonnatööd, meie toitu ja eestlase head huumorisoont, soovitades samas kaasmaalastel leida rohkem aega puhkuseks ja enesearenguks.

Miks meil on Eestis hea elada?

Kodumaal on ikka hea elada, sest see on sinu kodu ja siin tunned sa ennast kõige paremini. Ja vastuseks küsimusele miks, on tegelikult kümneid positiivseid asju. Me elame suhteliselt rahulikus keskkonnas, meil pole sõdu, looduskatastroofe ja muid taolisi asju. Ma tunnen ennast Eestis väga mugavalt.

Mis on Eestis sellist, mida tahaks teistele eeskujuks tuua?

Meil on väga töökas rahvas ja eriti hästi organiseeritud meeskonnad, kes teevad millegi suure nimel palju tööd ja oskavad ka seda lõpuni viia palju lühema aja jooksul, kui paljudes teistes riikides. Ma arvan, et meie meeskonna hingetöö ja suutlikus on küll see, mida eeskujuks tuua.

Millised on need Eesti head asjad, millest Teie isiklikult kõige rohkem rõõmu tunnete?

Eesti toit on parim maailmas, mille üle ma tõesti tunnen rõõmu. Ja meie loodus, mida on hästi hoitud.

Mida tähendab teie jaoks olla eestlane?

Eestlane olla tähendab hoida oma kultuuri ja keelt ja esindada seda, kus iganes me ei oleks. Me peame olema uhked ja mitte hävitama seda eestlust.

Milline on hea eestlane, hea inimene üldse?

See, kes ei torise ja mõtleb alati positiivselt. Hea inimene on see, keda märgatakse läbi tema heade tegude ehk inimene, kes julgeb olla abiks teistele ja anda siia maailma oma panuse parema elu nimel.

Kui võrrelda meid, eestlasi, teistega, oskate te välja tuua mõne eestlaste üldise iseloomuomaduse, mis teile väga meeldib?

Hea huumorisoon. Kui eestlasega hästi läbi saada, siis võid lisaks heale huumorile ka hea sõbra saada, kes aitab sind igas olukorras.

Kas eestlane huvitub enesearengust vähem või rohkem, kui mujal olete seda soovi tajunud?

Eestlane teeb liiga palju tööd, et ellu jääda ja seeläbi jääb võib-olla tõesti enesearenguks vähem aega. Sellest on väga kahju.

Kui reisile lähete, siis millised on need kodumaa asjad, mida igatsema jääte?

Eestlase kiirem mõtlemisviis ja abipakkumine. Vahel on tunne, et kui minna soojemasse kohta, siis jääb inimestel sellest just vajaka.

Mille te kindlasti kodust kaasa võtate, kui lahkute Eestist pikemaks ajaks?

Oma töövahendi läptopi, mugavad riided ja ühe seljakoti.

Mida on eestlastel õppida teistelt rahvustelt ja kultuuridelt?

Eestlane peab ära õppima päevaplaneeringu, mille sisse mahub ka puhkus ja lühem tööpäev. Meie kliimas ei tohiks eestlane nii palju tööd teha.

Mida soovida heade uudiste portaali lugejatele ja kogu Eestimaale?

Olge rohkem rõõmsamad selle üle, mis teil on. Rohkem naeru ja positiivset ellusuhtumist annab teile aastaid juurde.

Head Uudised GoodNews

LEAVE YOUR COMMENT

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga