1. Avaleht
  2. GoodNews
  3. GOODNEWS VIKERRAADIOS! Monika Kuzmina tutvustas Vikerraadios heade uudiste portaali GoodNews
GOODNEWS VIKERRAADIOS! Monika Kuzmina tutvustas Vikerraadios heade uudiste portaali GoodNews

GOODNEWS VIKERRAADIOS! Monika Kuzmina tutvustas Vikerraadios heade uudiste portaali GoodNews

Vikerraadio

Vikerhommiku saatejuht Andres Ammas kutsus Eesti esimese heade uudiste portaali GoodNews looja ning peatoimetaja Monika Kuzmina rääkima uudiste kajastamise ideest, eesmärkidest ja saadud tagasisidest.

Saate algul vihjab Andres mõneti intrigeerivalt, et pealkiri GoodNews võiks viidata sootuks millelegi religiossele, mille peale liigubki jutt kohe saamisloole, kus idee sünnis mängib kandvat rolli Monika 2010. aastal osalemine ekstreemsetes tingimustes toimunud koolitusel Aruba saarel, mida võiks pidada ka ellujäämiskursuseks, ning mille kaudu jõudis ta tõdemuseni, et on väsinud virisevast eluhoiakust ja negativistlikust häälestatusest enda ümber.

Sümpaatne kokkulangevus kahe ajakirjaniku vestluses oli jutt Dave Bentonist, sest karismaatiline muusik on samuti pärit Aruba saarelt ning Monikaga ristusid nende teed pühade ajal, mil muusik avaldas portaalis muuhulgas arvamust ka kinkimise teemadel. Kinkimist käsitleb portaali senine kõige populaarsemaks osutunud uudiski soodsa kingiidee kampaania väljakuulutamisest, mis kulmineerus võitjate loosimisega.

Saate kuulajad said teada, et portaali GoodNews loeb päevas keskmiselt tuhat inimest, parematel päevadel on seda teinud kuus tuhat inimest.

Andres Ammase ja Monika Kuzmina südantsoojendav hommikuvestlus veenab lõpetuseks inimesi andma teada ja kirjutama igaühe ilusatest tegudest ja positiivsetest mõtetest.

KUULA RAADIOSAATE LÕIKU!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews