1. Avaleht
  2. GoodNews
  3. LÖÖ KAASA! Leia suvest ilusat ja klõpsi elu erilise hetke pilt!
LÖÖ KAASA! Leia suvest ilusat ja klõpsi elu erilise hetke pilt!

LÖÖ KAASA! Leia suvest ilusat ja klõpsi elu erilise hetke pilt!

Minu eriline hetkHeade uudiste portaal GoodNews koostöös tuntud kaubamärkidega Avon ja The Body Shop algatasid vahvaima jäädvustuste kampaania “Minu elu eriline hetk”, et suvehullud inimesed võiksid neid hetki teistega jagada ja ilutootjatelt toredaid kingitusi võita.

“Elu koosneb hetkedest ja hetkes elamise oskus on tõenäoliselt üks suurimatest kingitustest, mida iga inimene endale kinkida võiks – õppida elama hetkes!” arvab heade uudiste portaali looja Monika Kuzmina, kes ka ise püüab oma elu kokku panna kaunimatest viivudest. “Kutsume koos Avoni ja The Body Shopiga inimesi üles jäädvustama oma elu erilisi hetki ning neid heade uudiste portaaliga jagama. Olgu selleks siis sinu pulmapäev, meeldiv päikeseloojang, sõpradega hullunud naeruhetke foto, vanaemale pai tegemise hetkejäädvustus, lilli korjav pesamuna, pikutav sina pilvise taeva all või hommikukohvi nautiv paar parimas Tallinna kohvikus. Mis iganes on sinu eriline hetk – saada see meile!”

Kaasalööjatel on võimalik võita kummaltki iluloojalt 100 euro väärtuses kingitusi ja selleks, et tuntud brändide abiga oma ilu paremini esile tuua saaks, tuleb jagada Facebookis kampaania pilti, saata oma elu erilise hetke pilt heade uudiste portaalile aadressil info@goodnews.ee, kutsuda sõpru oma pildile hääli andma ning mis kõige tähtsam, tuleb nautida elu ja lisada sellesse veelgi rohkem erilisi hetki!

Kampaania kestab 31. juulini, seega on aega eluhetkede nautimiseks, nende ülesvõtmiseks, piltide ärasaatmiseks ja hindamiseks omajagu, kuid kuna suvel on kombeks kiiresti mööda vilksatada, tasub kõigega algust teha kohe praegu!

Uuri lähemalt SIIT!

Head Uudised GoodNews