1. Avaleht
  2. GoodNews
  3. MEIE EMAD ON TUNNUSTUST VÄÄRT! Hingeline meenutusvõistlus “Minu ema” ootab lugusid kõige kallimast inimesest
MEIE EMAD ON TUNNUSTUST VÄÄRT! Hingeline meenutusvõistlus “Minu ema” ootab lugusid kõige kallimast inimesest

MEIE EMAD ON TUNNUSTUST VÄÄRT! Hingeline meenutusvõistlus “Minu ema” ootab lugusid kõige kallimast inimesest

minuema2Eesti esimese heade uudiste portaali GoodNews südamlik emadepäeva meenutuskampaania “Minu ema” algas neljapäeval, 7. mail kell 11.20 heade uudiste raadiosaatega Kuma Raadios ja kestab kuni lehekuu lõpuni, s.o 31. maini kell 00. Enam kui kolme nädala jooksul on oodatud kõik ilusad lood inimesest, kes on andnud meile elu, kasvatanud meid ning saatnud südamerõõmu ja -valuga ellu.

“Saada meile oma ema lugu. Kirjuta mõnest erilisest hetkest emaga, mida sa iial ei unusta. Kirjuta mõni vahva lugu, mida olete emaga korda saatnud ja millele mõeldes naeratus näole tuleb. Kirjuta mõnest ema kangelasteost, mis sinu silmis on tunnustamist väärt või kirjuta hoopis üks ilus tänukiri emale ning täna teda kõige eest avalikult!” Nii võiks kokku võtta emadepäevale ja emadele pühendatud kampaania mõtte.

“Ema on see, kes mind alati tingimusteta on armastanud. Olen nii siiralt tänulik, et ta mul olemas on. Vähim, mida tänutäheks emale saan kinkida, on ilusad soovid ja sõnad. Ma ei kinkinud emale nendeks jõuludeks kalleid ehteid, reisi ega tema unistuste paati. Kinkisin oma kallile emale jõuluks tänukirja kõikide nende suurepäraste tegude eest, mis teeb temast minu kangelase. Armastuse kirjeldamiseks on alati sõnu vähe, kuid kutsume nüüd kõiki üles vähemalt püüdma kirja panna imelisi kirjaridu, mis jutustavad meie emadest,” ütleb portaali GoodNews looja ja edasiviija Monika Kuzmina.
Ilusad lood emast on oodatud Facebooki kommentaariumi veergudele aadressil https://www.facebook.com/GoodNews.ee või otse portaali info@goodnews.ee.

Kirjatükk võib olla mistahes pikkuses ja stiilis ning ei maksa kirjutamata jätta ka siis, kui te ennast heaks sulesepaks ei pea – tähtis on soov jagada oma tänutundeid. Kes ei soovi oma lugu kõigi silme ette tuua, võib selle saata koos vastavasisulise märkusega GoodNewsi aadressil.

Heade uudiste portaal loosib välja kõikide kampaanias “MINU EMA” osalejate vahel välja puhkuse emaga Viiking Spa Hotel’is, lisaauhindadest teavitatakse kampaania käigus.

Käes on lilledesse mattuv kevad, ootamas emadepäev ning portaali GoodNews meeskond soovib kõigile praegustele ja tulevastele emadele palju kallistusi, lilleõisi ning tasakesi kõrva sosistatud tänusõnu!

Kampaania läks lahti! Püsige valvel!

Head Uudised GoodNews