1. Avaleht
  2. GoodNews
  3. PALJU ÕNNE VÕITJATELE! Jõulukingimõtete jagamine tõi asjalikele pakkujatele kümme toredat kingitust
PALJU ÕNNE VÕITJATELE! Jõulukingimõtete jagamine tõi asjalikele pakkujatele kümme toredat kingitust

PALJU ÕNNE VÕITJATELE! Jõulukingimõtete jagamine tõi asjalikele pakkujatele kümme toredat kingitust

collage_16.12.14Esmaspäeval lõppenud kampaania “Saada südamlik ja soodne kingiidee” tõi portaali GoodNews postkasti 165 toredat arvamust, mis kingitust otsivate inimesteni jõudes annavad kindlasti paljudele asjalikke mõtteid, kuidas sel korral sõpru ja lähedasi parimal moel meeles pidada.

Kuigi nutitelefon ja tahvelarvuti on tänapäeva oludes ehk vajalik ja oodatud kingitus, andis kampaania jõulukingitusele ka veidi teise mõõte – lähedaste meelespidamine aasta tähtsaimal pühal võiks tulla läbi kingituse, mis on tehtud oma kätega ja millesse on kätketud südamesoojus. Tähtis on seegi, et oma väike pere-eelarve jääks pühade ajal ja pärast seda enam-vähem tasakaalu.

collage_16.12.14Tänaseks on selgunud need kümme inimest, kelle valmidus oma ideed teistega jagada tõi just nendele mõeldes naeratuse fortuuna palgele. Võitjad saavad heade uudiste portaalilt ja selle partneritelt tänutäheks kingituse.

Silvia Murro pakkus välja idee teha CD oma pere naljakatest tegemistest ja tema kingituseks on 4 imelist heade soovidega täidetud GoodWish inspiratsioonipurki. Enna Raabe arvab, et tore oleks kinkida üks suur kallistus! Tema kingituseks sellise sooja mõtte eest on 69 eurot maksev Glam Lac toodetest koosnev komplekt osaühingult Beautyshop. Milvi Raudsepp pakkus välja idee teha üllatuskingitus ning minna lumisel detsembrikuu päeval pidulikule söömaajale sõpradega loodusesse. Kingituse pani talle välja Kreutzwald Hotel Tallinn Zen Spa ning selleks on 50-eurone kinkekaart!

Merili Kärner pakkus välja idee imearmsa ja südamliku, ning täpselt nii soodsa, kui ise valid, jõulukingiidee, milleks on SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi heategevuslik kinkekiri! Merili kingituseks on neli šokolaadipildi valmistamise komplekti osaühingult LoovHoog. Brit Mesipuu kingiidee näeb välja selline: “Igal jõulul saavad mu laste vanavanemad oma albumisse täiendust lapse läinud aasta tegemistest piltide näol. Ma lasen tavalises fotopoes 10×15 pildid välja, võtan nad ämmale-äiale külla minnes jõulude ajal kaasa ning panen ise neile aastaid tagasi kingitud albumisse ja kirjutan juurde käsitsi kommentaarid.” Brit Mesipuu saab kingituseks Salasõna OÜ-l ilmunud uue CD-plaadi „Lapse rõõmuks“. Gerli Korotkov saatis idee kinkida armastusega enda meisterdatud küünal ning pälvis Salasõna OÜ poolt väljapandud teise auhinna, milleks on plaat “Armastusega iseendale”. Annika Aruoja idee on kinkida lähedasele fliistekk, millega kamina ette külmadel talveõhtutel ennast kerra kerida. Annika usub siiralt, et isetehtud kingid on maailma parimad ning ise eelistaks ta kingituseks saada midagi praktilist. Annika Aruoja saab kingituseks Armina Women OÜ 25-eurose kinkekaardi! Vivika Lepp saatis heade uudiste portaalile GoodNews idee kinkida lähedasele pühendatud luuletus! Kampaanias osalejatele on omalt poolt auhinna välja pannud ka Ajakiri Golf ning Viivika saab kingituseks ajakirja aastase tellimuse!

collage_16.12.14Ideede väljapanekul lõi kaasa ka tugevam sugu. Kunno Tiituse idee sai aga erilise tähelepanu osaliseks. Tema mõtteks oli kinkida abikaasale rõõmustamiseks korteri suurpuhastus, loomulikult seda ise tehes. Kampaanias osalejatele on omalt poolt auhinna välja pannud ka Nipernaadi restoran. Kunno Tiitus saab kingituseks õhtusöögi kahele selles hubases restoranis.

Kristo Valge saatis heade uudiste portaalile päris mitu maitsvat ideed. Kristo pakkus välja, et kingituseks võiks teha omavalmistatud hoidised, olgu nendeks siis müslipurgid, küpsised, marineeritud seened, moosid või miskid muud põnevad hoidised. Kauni ja omapärase pakendiga annab nendega alati imesid korda saata. Need kuluvad alati ära, seega on ka praktilised. Kampaanias osalejatele pani omalt poolt auhinna välja fotograaf Paul Meiesaar ja Kristo Valge saab kingituseks fotosessiooni!

Võitjatel palutakse kingituse lunastamiseks toimetusega ühendust võtta info@goodnews.ee ja kõikide kingiideedega saab tutvuda SIIN!

Ettevõtmise eesmärk vähendada jõuluperioodi eelset stressi õigustas ennast igati ja saadetud ideede hulk tõestas, et kingituste tegemine kallitele inimestele ei pea rahakotti laostama. GoodNews on väga tänulik neile inimestele, kes tegid oma ideesid jagades kingituse tuhandetele teistele meie kõrval, kel on samad mured ja soovid, tunduvalt lihtsamaks, nauditavaks ja täiesti stressivabaks!

“Paljud pered ei saa endale lubada kalleid kingitusi, kuid kingitus on kokkuvõttes väärikas ja väärt palju, kui see on tehtud südamega,” kommenteeris heade uudiste portaali peatoimetaja Monika Kuzmina.

Portaal GoodNews otsib, leiab ja jagab kõike seda head, mida on meie ümber küllaga. Selleks, et leida killuke päikest igapäevaellu, külastage portaali!

Jüri Kukk 

Head Uudised GoodNews