1. Avaleht
  2. GoodNews katsetab
  3. VIDEO! GOODNEWS KATSETAB! Buss versus lennuk — kummaga minna Saaremaale?
VIDEO! GOODNEWS KATSETAB! Buss versus lennuk — kummaga minna Saaremaale?

VIDEO! GOODNEWS KATSETAB! Buss versus lennuk — kummaga minna Saaremaale?

Tallinna Televisioon alustas oma uute suvesaadet “Suvestuudiot” Saaremaal Mändjala rannas ning sinna pääsemiseks otsustasid saatejuht Artur Raidmets ja portaali GoodNews peatoimetaja Monika Kuzmina kasutada erinevaid sõiduvahendeid.

Artur sõitis Kuressaarde Lux Ekspress bussiga, Monika aga kasutab juba kolmandat korda Saaremaale minekuks lennuliini võimalusi.

Sportlike inimestena startisid nad kesklinnast vastavalt lennu- ja bussijaama poole joostes ja edasi kirjeldavad mõlemad juba kogu teekonna vältel oma sõiduvahendis toimuvat.

Ivo Linnaga vaatab tihti bussireisi ajal filme või hoopis magab.

Artur tutvustab bussi võimalusi, paneb Tallinn-Kuresaare liini segakoori laulma “Ei paremat pole kuskil maal…”, vestleb samas bussis oma Muhu kodusse sõitva ja tukkumist armastava Ivo Linnaga, teeb juttu Jassiga, kes vaatab terve reisi ajal filme ning sihtpunktis selgub üllatuseks, et samas bussis oli ka võõrustaja, Hotell Saaremaa Thalasso Spa omanik Heldur Allese.

Lendamine on äge.

Monika nautis õhusõitu, vestles väikese Elisabethi ja tema isa Aineriga ning sai väikeselt tüdrukult kuulda, et lendamine on äge ja nõustus ka ise sellega täiel määral.

Head Uudised GoodNews