1. Avaleht
  2. GoodNews raadios
  3. Head Uudised rõõmustavad arvutis, raadios ja terviselehes
Head Uudised rõõmustavad arvutis, raadios ja terviselehes

Head Uudised rõõmustavad arvutis, raadios ja terviselehes

MXM8277Monika1Me elame ärevatel aegadel ja probleemid pole meid hetkekski omapead jätnud ka kogu taasiseseisvusaja. Hommikul telerit või raadiot avades, ajalehti sirvides või arvutis surfates ronivad halvad uudised sageli kohe tuppa, pähe, mõistusesse ja tunnetesse.

Kas Eestis on võimalik leida meediaettevõtet, mis säästab inimesi ja nende tervist negatiivsetest uudistest ja pakub seda, mis rõõmustab silma, kõrva ja südant? Eesti esimene heade uudiste portaal GoodNews annab juba teist aastat võimaluse lugeda häid uudiseid arvutiekraanilt, kuulata raadiokõlaritest, jälgida teleklippidelt ning leida nüüd ka vahelehena Terviselehest. Portaalil GoodNews on palju häid koostööpartnereid, kellega tuuakse Eesti inimeste ette paljut, mis annab positiivseid tundmusi.

GoodNews’i positiivne meeskond tahab inimeste igapäevaelu rikastada vaid heade uudistega headest inimestest, tegudest, teenustest-toodetest ja sündmustest. Portaal kajastab heategevusüritusi ning tutvustab huvitavaid persoone ja nende igapäevatoiminguid. Lisaks annab välja lugusid vapratest ja imelistest inimestest ning sellest, kuidas nad nii vapraks on saanud. Teemade valdkond on lai: Elu, Äri ja Ilu, Tervis, Reis, Kultuur ja Keskkond. Koostöös Eesti Töötukassaga jagab heade uudiste portaal igapäevaselt infot vabadest töökohtadest. Just see portaal on koht, kus saab tänada neid, kes teevad midagi, mis inimkonnale head teeb. Selleks on loodud vihjelehekülg: https://www.goodnews.ee/saada-vihje. Vihjelehekülje kaudu saab saata vihjeid heade inimeste ja nende heade tegude kohta. Tänada saab oma lähedasi ja miks mitte ka võõrast. Kõik, kes väärivad tunnustust, saavad portaali kaudu tunnustatud. Üheskoos lugejatega muudetakse hea sõnaga maailma!

GoodNews-logo

Portaali looja ja autor Monika Kuzmina meenutab, et idee levitada häid uudiseid, turgatas talle pähe oma laevareisil Aruba saarele 2010. aastal, kus erinevad juhtivatel positsioonidel töötavad inimesed, maailma erinevatest paikadest, õppisid üheskoos ellujäämiskursusel, mis keskendus juhtimisele ja kompetentsi tõstmisele.

“Mul tekkis veendumus, et inimestel on küllastumus virisevast suhtumisest, negatiivsusest ja halbadest uudistest ja ma otsustasin teha Eestisse heade uudiste kanali.” Esialgne mitmete inimeste kahtlev suhtumine lisas temasse veendumust see asi ära teha ja nii sündiski uudisteportaal GoodNews. Aga eelnevalt proovis naine iseenda peal järgi positiivse mõtlemise loovuse.

“Loobusin igal suvel mingiks perioodiks negatiivsete uudiste vaatamisest ja lugemisest. Teate, mis juhtus? Olin nädala möödudes rõõmsam, avatum ja loomingulisem, olin vabam,” meenutab Monika idee sündi. Sellise suhtumise on endasse kinnistanud kogu GoodNews’i meeskond. Seda võib proovida iga Eestimaa inimene ja ta veendub positiivsuse jõus ja väes.

Portaali looja siiras soov on, et kõik inimesed oleksid oma igapäevases elus rõõmsamad, õnnelikumad ja vabamad, tegelemaks sellega, milleks nad on siia ilma loodud. “Soovitan kõigile mitte kulutada aega inimeste peale, kes teid argumenteerimata kritiseerivad ja teid kuidagi väiksemaks teevad, kui te päriselt olete. Soovitan ka mitte kuulata neid inimesi, kes maailmale ise kingitusi ei tee, aga süüdistavad ja halvustavad neid, kes kingivad siiralt oma südant, aega ja vahendeid kaasinimestele. Ärge kuulake neid, kes teistest halvasti räägivad, uskuge ikka headusesse ja veenduge inimeste headuses ise. Jah, halb eksisteerib, kuid headust peame iga päev ise ja teadlikult looma!” soovitab ta. Need põhimõtted on saanud heade uudiste portaali lipukirjaks.

Sel sügisel jätkab GoodNews uudiste edastamist oma heade koostööpartneritega.Terviseleht on juba aastaid lugejatele tutvustanud uudiseid meditsiinist, tervishoiust ja meie igapäevaelu seotusest nendega. Nüüd annab ka GoodNews oma vahelehega panuse selleks, et saaksite leida harmoonia oma tervise ja mõtete vahel.

Raadiosaade Head Uudised alustab taas sel neljapäeval. GoodNews ja Kuma Raadio alustasid eelmisel aastal koostööd heade uudiste levitamisega Kuma eetris.

Üllatav, värske, ilusaid emotsioone pakkuv ja positiivsusest särisev raadiosaade “Head uudised” on eetris juba sel neljapäeval kell 11.30 ja nii edasi ka järgnevatel nädalatel. Kordust on võimalik kuulata igal pühapäeval. Uudiseid vahendab ka Rapla Tre Raadio. Kuulake siis sellest, mida head Eestimaal toimub!

GoodNews võib üllatada igast paigast, kus toimub midagi rõõmustavat ja põnevat ning raadiosaated toovad teieni huvitavate inimeste head mõtted!

KUULA SAADET!

GoodNews Tre Raadios 04.september 2014Monika Kuzmina

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews