1. Avaleht
  2. GoodNews raadios
  3. KUULA KORDUST! Suhteseminari korraldajad: naised elavad kauem, sest nad elavad emotsioone välja
KUULA KORDUST! Suhteseminari korraldajad: naised elavad kauem, sest nad elavad emotsioone välja

KUULA KORDUST! Suhteseminari korraldajad: naised elavad kauem, sest nad elavad emotsioone välja

Seminari „Teekond sügava suhteni” korraldajad Raivo Juhanson ja Tiit Trofimov ütlesid Kesk-Eesti Tre Raadio saates „Head uudised“, et naised elavad kauem, sest nad elavad emotsioone välja.

Kui hakkab häirima see, kuidas teine inimene laua ääres matsutab, mis ei ole 20 aastat häirinud, siis probleemid kipuvad olema kuskil mujal, pakkus saatejuht Mati Palmet.

„Asi on lugupidamises. Kui sa kogu aeg teed teisele vastukarva asju, arvad, et teine peab su pesu ja sokke kokku korjama, siis see ei ole ju respekt üheski suhtes,“ nõustus kehaterapeut Tiit.

Inimesi paneb elu üle mõtlema kaks asja: kas juhtub tervisega midagi või suhe puruneb. „Minu juurde tuli üks mees, kellele oli kaks korda tehtud maovähendamist ja öeldi, et kui kolmas kord veel tuleb, siis on kõik. Ma küsisin, mida ta elus tahab kogeda veel. Ta ütles, et pole kunagi üksinda reisimas käinud. Ta läks Hispaaniasse või Portugali rännakule ja kui tagasi tuli, siis tema teadvus oli täiesti muutunud. Me elame sellises väikses puuris ja arvame, et see on meie maailm,“ rääkis enesearengunõustaja Raivo.

KUULA SAADET!

GoodNews Tre Raadios 11.oktoober 2018Seminari 'Teekond sügava suhteni' korraldajad Raivo Juhanson ja Tiit Trofimov
Head Uudised GoodNews