1. Avaleht
  2. GoodNews katsetab
  3. VIDEO! GOODNEWS KATSETAB! Kuidas näeb välja üks perfecto tänavatants?
VIDEO! GOODNEWS KATSETAB! Kuidas näeb välja üks perfecto tänavatants?

VIDEO! GOODNEWS KATSETAB! Kuidas näeb välja üks perfecto tänavatants?

SuvestuudioTallinna Televisiooni “Suvestuudio” külastas saatejuhtide Katrin Hinrikuse ja Monika Kuzmina näol Liipa Talu, põhjuseks algselt kaerajaani tantsimine. Tüdrukud parandavad kohe ennast, sest tegelikult tuleb õpitavaks tantsuks hoopis hip-hop ja just seetõttu ollakse ka Liipa tallu tuldud, sest seal tegutseb hetkel Camp of Hip-Hop. Monika ja Katrin tahavad teada, kas nad on võimelised tänavatantsu selgeks õppima ja Monika teeb mõlema nimel kohe “Suvestuudio” seltskonnale väljakutse: “Kui meie suudame “Suvestuudio” lõpupeol esitada teile perfecto hip-hoptantsu, siis davai-davai, tehke järgi!”

“Meil on suur soov üllatada oma tiimikaaslasi ja ise ka õppida, et ei jääks häbisse, kui tuleb võimalus tantsida, nii et kas me saaksime kiiresti, kohe ja kõige paremini hip-hopi tantsimise ära õppida,” küsib Monika Camp of Hip-Hopi laagri korraldajalt Mari Venskilt. Too ütleb, et laagris on hetkel isegi üks väike üllatus ja tüdrukud võivad soovida ja proovida erilisi ja keerukaid samme.

Monika küsib enne veel üle, millist nõu võiks anda algajale noorele, kes tuleb trenni või laagrisse ja Mari peamine soovitus on: “Ole alati positiivne! See on kõige alus ja kui te siin olete, siis selleks, et õppida! Julgelt, ja kui ongi natuke keerukas, tuleb ikka edasi minna!”

Üllatuseks on asjatundjast tantsutreener. “See on selline väike paarisammuline sahkerdus, väike seksikas peotuju tekitaja,” õpetab New Yorgist pärit Christopher “Shaik” Mathis üht puusi hööritavat tantsuliigutust.

“Lõbus sahker-mahker käib asja juurde. Seda võib tantsida tänavatel, pidudel, klubides, pulmades või kus iganes. See on rõõmust pakatav tantsustiil, mis on mõeldud kõigile, sõltumata soost või vanusest, üksi või sõpradega, see on sotsiaalne tants.”

Edasi lähebki tantsuõppimine käima ja mis sellest välja tuleb ja kas “Suvestuudio” ülejäänud tiimil tuleb hip-hoppi õppima hakata, seda näeb videost!

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews