1. Avaleht
  2. GoodNews katsetab
  3. GoodNews katsetab! Mis asi on TimeWaver Frequency?
GoodNews katsetab! Mis asi on TimeWaver Frequency?

GoodNews katsetab! Mis asi on TimeWaver Frequency?

elviira-eessaar
TimeWaver Frequency seadet käis katsetamas Elviira Eessaar

Uudne, ka Eestis kättesaadav TimeWaver tehnoloogia on kasulik igaühele, kes tunneb, et on mingil eluperioodil jäänud hätta enese mõtete ja tunnetega. Igapäevane stress, depressioon, üksindustunne ja paljud teisi mõisteid on need häiresignaalid, millest me kuuleme iga päev aina rohkem. Samuti kuuleme, et inimesed on hakanud otsima abi oma õnne leidmiseks. Kas teadsid, et õnnetunne on sinu sees juba olemas, aga see on vaja lihtsalt jälle üles leida?

TimeWaveri abiga saavad spetsialistid aidata leida üles põhjused, miks on näiteks õnnetunne, tasakaal ja motivatsioon tegutsemiseks elust kadunud ning teha asjade parandamiseks nii, et töö ja suhted oleksid rohkem rahuldust pakkuvamad, ja palju muud hädavajalikku.

Rakkude suhtluskeeleks on võnkesagedused

Inimese keha koosneb umbes 55 triljonist rakust ja iga rakk kannab endas olulist informatsiooni kehas toimuva kohta. Kui soovime seda mõista ja rakkudega suhelda, tuleb meil osata rakkude keelt. Selleks keeleks on võnkesagedused. Õige voolutugevuse, lainevormi ja võnkesagedusega saame rakutasandil avastada ja tervendada paljude levinud haiguste põhjuseid.
TimeWaver Frequency tehnoloogia on väljatöötatud selleks, et tervendada raku keskkonda ja eriti mitokondreid, toetamaks rakkude omavahelist suhtlemist, ainevahetust ning jagunemist, nagu ka loomulikku rakumembraani võimekust vahetada infot. Frequency seade toetab kehalisi tervenemisi rakutasandil selliste sümptomite puhul nagu näiteks pea-, õla-, lihas- ja seljavalud, migreen, stress, depressioon, ärevushäired, unetus, paanikahood, põletikud, psoriaas, aga ka haavaravi, kehakaalu reguleerimise, energiataseme tõstmise, mälu parandamise, organismi puhastamise, immunsüsteemi tugevdamise ja keskendumise ja silmanägemise parandamise puhul, sealhulgas ka tervetel inimestel.

timewaver
TimeWaver Frequency tehnoloogia on väljatöötatud selleks, et tervendada raku keskkonda

Ravivõimalused hõlmavad paljusid haigusi

TimeWaver Frequency erinevad teraapiad ja võimalused, toetamaks kehalisi tervenemisi hõlmavad valusid, kardio-vaskulaarseid ja psüühikaprobleeme, põletikke, haavu, siseorganite haigusi ning aju- ja närviprobleeme.
Lokomotoorse süsteemi mikrovoolu teraapia ehk valu-teraapias (ingl. MCT) kasutatakse akuutse ja kroonilise valu leevendamiseks nii lokaalselt kui üle kogu keha madalsageduslikku voolu, asetades elektroodid täpselt määratud kohta. Meetod võimaldab tervendada nii lihaste kui ka luude ja liigestega seonduvaid haigusnähte, nagu näiteks selgroo degeneratiivsed probleemid ja artroos.
Kraniaalne elektroteraapiline stimulatsiooni (CES) mentaalsete probleemide teraapiaks kasutatakse alljärgnevate nähtude puhul: ärevus- ja unehäired, alkoholi- ja uimastisõltuvuse probleemid ning depressioon. Meetod on andnud häid tulemusi krooniliste vaimsete haiguste täiendteraapiana.

timewaver-frequency
TimeWaveri abiga saavad spetsialistid aidata leida üles põhjused, miks on näiteks õnnetunne, tasakaal ja motivatsioon tegutsemiseks elust kadunud

Madalsageduslik vool teeb imesid

Galvaaniline mikrovoolu teraapia (GMCT) ehk alalisvoolu teraapia sai nime patarei leiutaja Luigi Galvani järgi. Madala intensiivsusega alalisvoolu on kasutatud teraapia meetodina 19. sajandist alates. Voolu abil stabiliseeritakse elektriline pinge raku tasandil, mis toetab keha uuenemise ja enesetervendamise võimet. Alalisvoolu teraapiat kasutatakse näiteks reuma, närvi ja liigeseprobleemide, vereringe ja ainevahetuse häirete ning haavade paranemise kiirendamiseks. Häid tulemusi on saavutatud ka ärevushäirete ja depressiooni puhul. Aitab ka fibromüalgia (krooniline valu ja väsimus lihastes, sidekoes ja kõõlustes) ning diabeedi puhul.
Transkraniaalne stimulatsiooni (TCS) teraapiameetod pärineb Prantsusmaalt eelmise sajandialgusest ning seda on põhjalikult uuritud ja arendatud endises Nõukogude Liidus 40-ndatest aastatest tänapäeva. Selle meetodi terapeutiline toime seisneb endogeensete (kehaomaste) opioidide ehk endorfiinide aktiivsuse stimuleerimises ja seega ajukoore erutuvuse reguleerimises. Meetodi käigus mõjutatakse ajukoore düsfunktsiooni läbi kolba madalsagedusliku vooluga. Sealhulgas saab toetada erinevat valuravi, anesteesiat, epilepsiat ehk langetõve, mao limaskesta haavandite, põlve või puusa osteoartriidi ehk liigesepõletiku ravi.

timewaver-frequency3Lisaks on olemas ka integreeritud kasutusvõimalused

TimeWaver Frequency terapeudid on üldtunnustatud sagedusravile lisanud oma andmebaasid ning seeläbi leidnud tõhusa abi parasiitide, seente, mürkide ja stressi puhul, aga ka erinevate organite sidususe ja toime korrastamiseks. Tavameditsiin paraku seda metoodikat seoses teadusliku tõestusmaterjali nappusega ei tunnusta.
Tegu on energia ja meridiaani teraapiaga, mis tugineb traditsioonilisele Hiina meditsiinile. Väga täpselt valitud sagedusega mikrovoolu kasutatakse konkreetsete meridiaanipunktide mõjutamisel. Meridiaanid koosnevad nimetatud punktidest, mis omavad füsioloogiliselt määratletud elektrilist takistust ning on seetõttu oma olemuselt sarnased lihaskiududele ja vereringele.
TimeWaveri tutvustamisel kasutatud mõisted ja näidustused ei ole seotud haigustega meditsiinilises tähenduses, vaid tähistavad konkreetseid veerge süsteemi andmebaasis. Kuna tegemist ei ole meditsiinilise ravimeetodiga, siis mõisted “ravima” ja “tervendama” on kasutusel selleks, et stimuleerida positiivset mõtlemist ja enesesisendust. See aitab nii tehnoloogia kasutajal kui kliendil oma soove ja kujutluspilti paremini fokusseerida.

timewaver8
Terapeut Liis Kuurme ütleb, et tema juures on käinud inimesi erinevate füüsiliste sümptomitega ja kõik on saanud abi.

Vastunäidustusi on vähe

TimeWaver Eesti terapeut Liis Kuurme sõnul pole Frequency seadmel otseselt piiranguid, kellele see ei võiks sobida. Vastunäidustatud on vaid inimesed, kellel on südamestimulaator, või kes on rasedad. “Frequency seade on otseselt seotud rakutasandi tema “tervislikule” ehk tervele tasandile viimises. Niisiis võib rakulisel tasandil viia tasakaalu nii inimesi, kellel on füüsiliselt mõni haigussümptom, aga ka need, kes vajavad lihtsalt lõõgastust või vastupidi rohkem energiat. Frequency seansse tehakse ka lastele, kellel on näiteks külmetushaigus või vaja õpingute ajal keskendumist toetada,” selgitab ta.
Füüsilisel tasandil on terapeudi hinnangul seadmega võimalik teha väga paljut. “Kuna andmebaase täiendatakse pidevalt, siis antud loetelu on vaid üldine ja alati tasub siiski küsida üle personaalselt, milliseid sümptomeid annab veel tasakaalustada,” kinnitab Liis Kuurme.
Kas seadmest on kasu ka tervele inimesele? “Igal inimesel on teinekord vajalik ennast lasta tasakaalustada ka füüsilisel tasandil, on see siis energiataseme tõstmine, käbinäärme aktiviseerimine, rahu ja tasakaalu saavutamine näiteks peale suurt vaimset või füüsilist pingutust,” seletab Liis Kuurme.

liis-kuurme
TimeWaver Eesti terapeut Liis Kuurme sõnul pole Frequency seadmel otseselt piiranguid, kellele see ei võiks sobida.

Katsetaja meenutab seanssi

TimeWaver Frequency teraapias käinud Elviira Eessaar ütleb, et teda on juba aastaid vaevanud valud alaseljas, mis said alguse peale teise lapse sündi 5 aastat tagasi. Trenniga on asi tunduvalt paranenud, kuid siiski, vahelduva eduga valu kaob ja tuleb jälle tagasi ning see on selline painav ja näriv valu, mis teeb igapäevaelu väga ebamugavaks.

Elviira Eessaar
TimeWaver Frequency teraapias käinud Elviira Eessaar ütleb, et teda on juba aastaid vaevanud valud alaseljas, mis said alguse peale teise lapse sündi 5 aastat tagasi.

Milline näeb välja üks Timewaveri Frequency seade ja seanss Elviira meenutustes? “Arvuti külge ühendatud valge masin. Välisipidisel vaatlusel midagi erakorralist silma ei paista. Terapeut Liis Kuurme seletab, et hakkame muutma rakku võnkesagedust. Kätte antakse kaks pulka ja hakataksegi sättima sagedust. Kätesse tekib alguses värin, mis hiljem hakkab ebamugavust tunnet tekitama ja terapeut hoiatab ka, et tuleb märku anda, kui hakkab valus.
Üsna kiiresti see ka juhtus ja andsin häälekalt märku,” kirjeldab ta. “Mind pandi pikali mõnusa pleedi alla lõdvestuma. See ei olnud ka sugugi keeruline, sest atmosfäär ja miljöö soodustavad seda igati. Kogu seansi vältel käis läbi pulkade lainetusena kätest läbi värin ja vibratsioon. See lainetus muutus aegajalt tugevamaks ja siis jälle taandus ja selline lainetustempo kestis kogu seansi.”

Seanss viis kusagile kaugele

Elviira räägib, et kui algul suutis ta neid niiöelda lainetusefaase kaasa lugeda, siis mingi hetk rändas ta mõtetega kuskile väga kaugele, lülitades ennast täiesti välja ümbritsevast maailmast. Mida aga tunneb patsient seansi ajal? “Füüsiliselt tundsin lainetust kätes. Valu, millest eelnevalt rääkisin, lööb tavaliselt alaseljast paremasse põlveõndlasse ja sealt alla, kuni tallani välja. Tundsin vahepeal selles piirkonnas ebamugavustunnet, ajaliselt ei oska öelda, kui kaua
see kestis, aga seansi lõpuks oli see möödas. Ei ole päris kindel, kas olin kogu seansi oleku aja ärkvel või tukastasin vahepeal, aga suutsin lõdvestuda täielikult,” meenutab ta. “Peale esimest seanssi oli valu kordades väiksem ja sain minna oma igapäevaaskelduste juurde tagasi ning naasta treeningsaali. Valu on järkjärgult iga päevaga natukene taandunud.”
Terapeudi Liis Kuurme soovitused Elviirale pärast seanssi olid väga konkreetsed; juua ära päevas 2 liitrit mineraalisisaldusega vett ja hakata manustama sipelgapuukoore kapsleid.

Leevendust on saadud igasuguste haiguste puhul

Terapeut Liis Kuurme ütleb, et tema juures on käinud inimesi erinevate füüsiliste sümptomitega ja kõik on saanud abi. “Üks esimesi kliente tuli minu juurde artroosist tingitud valudega, samuti on olnud epileptikust klient, kellel peale Frequency koduseadme kasutamist kadusid hood,” meenutab ta. “Ajapikku on abi saadud peavalude ja migreeni, unetuse ja ärevuse puhul, samuti käis inimene väga ägeda silmapõletikuga ning saavutas täieliku tervenemise paari päevaga. Klient, kellel oli aastaid kestnud astmaatiline allergia, elab nüüd juba üle poole aasta ilma nende nähtudeta. Igapäevaselt on inimesi, kellel on olnud probleeme ka lihtsalt energiapuudusega, mille puhul aitame energiataset tõsta väga kiiresti ja püsivalt.”

Head Uudised GoodNews