1. Avaleht
  2. GoodNews TV
  3. GOODNEWS TV I Enesearengu teejuht Tiit Trofimov: keha ja vaim on võimalik kokku viia ja ühist keelt rääkima panna!
GOODNEWS TV I Enesearengu teejuht Tiit Trofimov: keha ja vaim on võimalik kokku viia ja ühist keelt rääkima panna!

GOODNEWS TV I Enesearengu teejuht Tiit Trofimov: keha ja vaim on võimalik kokku viia ja ühist keelt rääkima panna!

Enesearengu teejuht ja nõustaja Tiit Trofimov on tegelenud 11 aastat oma keha, emotsioonidega ning vaadanud enda sisse. Tiit ütleb GoodNews videoseerias “Sa ei ole üksi”, et üks põhilisi teraapiaid, millest ta on väga palju abi saanud, on MER massaaž.

Avab kinni olevad emotsioonid

Põhjus, miks Trofimov on jäänud MER massaaži juurde, on see, et tegu on väga sügava ja tõhusa massaažiga, mis aitab avada keha kinni olevad emotsioonid.

Trofimov sõnab, et tänapäeval on inimesed pinges, ületöötanud, stressis ning keha näeb välja nagu rusikas. Kui sidekude venitada, hakkab rusikas vaikselt avanema ning kehast hakkavad välja tulema emotsioonid, mida rusikas kinni hoiab. Sellega tekib kehasse ruumi ja energiat juurde, see omakorda tekitab rohkem kergust, rõõmu, rahulolu ja tänutunnet.

Paralleelselt tunnetega tegemisega soovitab Trofimov tegeleda ka oma kehaga, näiteks jooga, erinevate kehateraapiliste tööde või hoopis tantsimise või jalutamise abil.

Teadmised enda arenguteelt

Trofimov sõnab, et tema teadmised pärinevad eelkõige tööst iseendaga ning ta pole ammutanud ainult teiste teadmisi. “Olen läbi enesearengu, erinevate teraapiate ja kehatööde saavutanud teadlikkuse ning sellevõrra on mul seda kergem anda edasi inimestele,” räägib ta. “Julgustan ka sind sellel teekonnal liikuma, sest keha ja vaim on võimalik kokku viia ja ühist keelt rääkima panna.”

Enesearengu teejuht Tiit Trofimov ja GoodNews toimetajad Liina Kumm ja Liana Põldver

Trofimovi kohta saab lähemalt lugeda: www.tiittrofimov.ee.

Head Uudised GoodNews