1. Avaleht
  2. GoodNews raadios
  3. Kuula kordust! Finest FM ja GoodNews saade räägib sellest, mis on intervjuude järgi Eestis hästi
Kuula kordust! Finest FM ja GoodNews saade räägib sellest, mis on intervjuude järgi Eestis hästi

Kuula kordust! Finest FM ja GoodNews saade räägib sellest, mis on intervjuude järgi Eestis hästi

Soome eestikeelse raadiojaama Finest FM ja portaali GoodNews heade uudiste saate eetris on raadiomees Ivo Jäger ning alati rõõmus ja positiivne GoodNewsi peatoimetaja Monika Kuzmina, kusjuures Monika taoline iseloomustus tulebki Ivo hinnangust. Teemaks aga on portaalis ilmuv põnev intervjuudeseeria teemal “Mis on Eestis hästi?”

Viimane eksklusiivne intervjuu on meditatsiooniõpetaja Brenda Randrooga, kes hindab meie loodust, nelja aastaaega ja meie pisut kinnist, kuid suure südamega rahvast. Monika arvates olemegi me sellised, kes hoiavad oma suurt südant tegelikult vaka all ja avame selle vaid oma sõpradele.

Teise intervjueeritavana mainib ta Artjom Savitskit, kes Ameerikas käimise järel on hakanud eriti hindama Eesti toitu. Muide, intervjuudesse üritabki portaal leida inimesi, kes on just võõrsilt saabunud või on seal üldse pikalt elanud, sest nendel kujuneb üldjuhul kodumaast parem arvamus. Artjomile USA laias laastus ei meeldinud, kuid ta hindab seda, et seal kiidavad inimesed üksteist palju.

Kolmas intervjueeritud inimene on Airi Vipulkumar Kansar, keda Monika nimetab Kantri-Airiks, sest tema India päritolu mehe perekonnanimi on raskesti meeldejääv. India ja Eesti kodakondsust omav Airi on öelnud, et India elu kitsaskohaks on tema jaoks naistele pandud kitsad raamid ning tema mees eelistab samuti elada Eestis, mida ta on hakanud armastama. Lõpetuseks aga kutsub Monika üles andma teada kõigist neist toredatest eestlastest Soomes, kes aitavad sealmail omakasupüüdmatult teisi eestlasi.

Kuula saate kordust!

Finest FM - GoodNews - 07.detsember 2016Monika Kuzmina
Jüri Kukk Ajakirjanik