1. Avaleht
  2. GoodNews raadios
  3. KUULA INTERVJUUD! Mis tegelikult Kuma sünnipäeval toimub?
KUULA INTERVJUUD! Mis tegelikult Kuma sünnipäeval toimub?

KUULA INTERVJUUD! Mis tegelikult Kuma sünnipäeval toimub?

Kesk-Eesti populaarseim raadiokanal Kuma Raadio tähistab järjekordset sünnipäeva.

Juba sel laupäeval peetakse Kuma sünnipäeval kõige muu põneva seas maha Kudo võitlus, Türilt pärit meelelahutuettevõtjatest kaksikvennad Kaaretid toovad kohale kõigi aegade ägedamad valgusefektid ning ülimalt lahe ja positiivne peojuht Andrus Kuzmin üllatab hiiglasliku plaadikohvriga, kus on üle 14 000 kvaliteetse videosalvestuse ja see pole veel kõik!

Uskumatu oksjon 

Sellel laupäeval toimub Järvamaal Veskisilla vabaaja-ja puhkekeskuses Kuma raadio sünnipäevapidustuste raames täiesti uskumatu auto oksjon. Auto 100 on pannud välja uhiuue Škoda Fabia HB Ambition, mille tavahind on 12 990 eurot. Oksoni alghinnaks on üks euro ning oksjoni sammuks 100 eurot.

Triatlonsprindis võtavad mõõtu poliitikud 

Rahval on vedanud, sel korral võtavad Kuma sünnipäeval mõõtu poliitikud. Kes kellele kaotab ja kuidas kaotused üle elatakse, see selgub juba kohapeal. Kas platsi teeb puhtaks vanameister ja kunagine suusaäss Pavo Raudsepp või kohalikud noorpoliitikud, äkki hoopis mõni tõsine omavalitsusjuht. Kõik selgub katsumusterohkel trassil: 80 meetrit ujumist, kilomeeter jalgratast ja kurnavad 300 meetrit jooksudistantsi.

Karmid lahingud

Päeva kõige karmimad lahingud peetakse maha tantsuhallis sees. Kudo on jaapani traditsiooniliste võitluskunstide edasiarendus, mis ühendab endas karated, muay thaid, jiu-jitsut ja poksi. Halastamatu võitlus, kus kõrvaltvaatajale tundub, et mitte miski pole keelatud. Liialt karmide vaatepiltide vältimiseks võisteldakse polsterdatud peakattega, nii et ka nõrganärvilised pealtvaataad ei pea loodetavasti minestusse langema.

Seekord saavad võitluskunstide austajad suurepärase vaatemängu osaliseks , sest kudo võitluses astub võistlustulle kockboksi juunioride MM-ilt kolm aastat tagasi hõbemedali võitnud ning kudo-s Venemaa esivõistlustelt viimastel aastatel kaks kulda, hõbeda ja pronksi toonud Marat Mirzalabajev.

Nimeka sportlase vastaseks tuleb suure tõenäosusega Danil Katkov, kelle medalikapi uks samuti raskelt kinni läheb. Möödunud aastal osales ta paljudel võistlustel ning tuli praktiliselt kõigilt tagasi vähemalt medaliga, seda nii kudo-s kui kickboxis, lisaks suudab mees tuua medaleid ka keskmaa jooksudistantsidelt.

Tahaks lennata 

Mis hea, see uuesti – helikopterilendudele jagus Kuma sünnipäeval aasta tagasi järjekorda päeva lõpuni ning muidugi ollakse taas kohal. Veel langevad taevast langevarjurid.

Julgemad saavad ka ise taevasse pürgida – Lätist tuuakse kohale võimas katapult, mis julgemaid raketikiirusel kirikutorni-kõrgusele lennutab. Kes aga tahaks lennata mitte eriti kõrgelt ja parem nii, et ohtu üldse poleks, see lennutagu paberlennukeid – Taig toob kohale pakkide viisi parimat koopiapaberit, mis end hästi voltida laseb, hunniku vahendeid, millega oma tiivuline šedööver vingelt ära disainida ja… õhtul läheb võistluseks!

Kohal parimad ristsõnalahendajad 

AS Kuma põhitegevuseks on ristsõnaajakirjade väljaandmine, mille kogutiraaž igas kuus ületab 100 000 eksemplari Eestis, lisaks veel Läti toimetuse väljaanded. Ristsõnavõistlus on kõigi Kuma raadio sünnipäevade traditsioon, kuid sel aastal saab võitja viia kodusele kaminasimsile või klaasvitriini ka väärika auhinna. Oodata on parimate Eesti ristsõnalahendajate osavõttu!

Korgid taevasse 

Pidu saab alguse eriti priiskava võistlusega – kümned hinnatud vahuveini Don Luciano pudelid jagatakse võistlejatele kätte, korgid nummerdatakse ning 10 minutit võib teha, mida tahes – soojendada, loksutada, loitsida. Peaasi, et pudelilt pääsev kork lendaks kõigist kaugemale.

Võitjale vaevalt , et pudelisse lonksu enam jääb, aga auhind kompenseerib selle kaotuse uhkelt!

Tuuakse tagasi 90-ndad 

Enne „velvetit“ oli Mr.Happyman, kelle kuulsus sai alguse Rootsi helivõlurite poolt kokkumiksitud hitist. Arusaadav, et ei siis ega ka hiljem Black Velvetina ei tahtnud vennad Lõhmused lasta kõlada juhusliku helitehnika poolt tekitataval soundil, vaid eelistati ka kontsertidel täiuslikkuseni lihvitud fonogrammi.

Nüüd on uued ajad ja uued võimalused ning Kuma sünnipäeval tulevad „lindilt“ vaid eriefektid. Sven ja Sulev võtavad ise laval pillid kätte, juurde kutsutakse veel mõni professionaalne muusik, Lauri Liiv haarab mikrofoni ning… BLACK VELVET GOES LIVE!

Tahad teada, kas Kuma sünnipäeva korraldajad on päris hulluks läinud?

KUULA HEADE UUDISTE PORTAALI PEATOIMETAJA INTERVJUUD KUMA RAADIO DIREKTORI MATI PALMETIGA!

GoodNews - Kuma sünnipäevMonika Kuzmina

Mati Palmet ja Monika Kuzmina

Head Uudised GoodNews