1. Avaleht
  2. GoodNews raadios
  3. KUULA KORDUST! “HEAD UUDISED”! Irene Kaljuste: kui meie keha on täis emotsionaalseid pingeid, siis meie meel vatrab pidevalt
KUULA KORDUST! “HEAD UUDISED”! Irene Kaljuste: kui meie keha on täis emotsionaalseid pingeid, siis meie meel vatrab pidevalt

KUULA KORDUST! “HEAD UUDISED”! Irene Kaljuste: kui meie keha on täis emotsionaalseid pingeid, siis meie meel vatrab pidevalt

Kesk-Eesti Tre Raadio saates „Head uudised“ oli külaliseks Rännaku meetodi praktik Irene Kaljuste.

Ta korraldab Tallinnas 1.-3. maini seminari, kus kõnelevad Brandon Bays ja Arnold Timmerman. Tegemist on Rännaku praktilise seminariga, kus õpitakse seda meetodit kasutama ja saadakse isiklik kogemus sellest. Rahvusvaheliselt tuntud koolitaja ja meele-keha tervendamise ekspert Brandon Bays avastas oma tõelise kutsumuse teda tabanud ebaõnne tõttu: 1992. aastal diagnoositi tal hiigelsuur kasvaja, millest sai alguse erakordne eneseotsingu-, transformatsiooni- ja tervenemisteekond. Sellel teekonnal avastas ta viisi, kuidas pääseda vahetult ligi piiramatule tervendamisjõule, mis on olemas kõigis. Bays pani kogemuse kirja ja andis välja raamatu “Rännak”, millest sai rahvusvaheline menuk.

MÕTTETERAD RAADIOSAATEST:

  • Kui sul on see tunne, et kõik pole päris nii, nagu võiks olla, sa ei tunne sisemist heaolu ja rõõmutunnet, siis tasub Rännakut kogeda.
  • Kui mu emotsionaalsus on eluterve ja tunded liiguvad minus vabalt, siis mul on ka  igal hetkel vabadus, kuidas ma nende pealt käituma hakkan.
  • Kui sa märkad, et sul on mingisugused korduvad emotsionaalsed olukorrad inimestega või üldse elus, olgu nendeks kriitika endale, hinnangud või hirmud, siis see on märk, et tasub hakata vaatama enda sisse ja lahendada need ära.
  • Kui meie keha on täis emotsionaalseid pingeid, siis meie meel on ülikriitiline, hinnanguline ja vatrab pidevalt.
  • Soov ja kutse midagi muuta peab eelkõige enda seest tulema.
  • Meil on väga paljuski suhtlemisprobleemid. Kui me räägiks olukordades välja need emotsioonid, mis meil sees on ja ütleks välja asju, mida välja vaja on öelda, siis meil polekski vaja käia mitmete terapeutide juures.

KUULA SAADET!

GoodNews Tre Raadios 19.detsember 2019Rännaku meetodi praktik Irene Kaljuste
Head Uudised GoodNews