1. Avaleht
  2. GoodNews raadios
  3. KUULA KORDUST! “HEAD UUDISED”! Sissi Nylia Benita: aeg perega on kingitus
KUULA KORDUST! “HEAD UUDISED”! Sissi Nylia Benita: aeg perega on kingitus

KUULA KORDUST! “HEAD UUDISED”! Sissi Nylia Benita: aeg perega on kingitus

Kesk-Eesti Tre Raadio saates „Head uudised“ oli külaliseks lauljatar Sissy Nylia Benita. Sissi osales telesaates „Eesti otsib superstaari“. Dave Benton, Lisa Benton ja Sissi Nylia Benita annavad 18.-23. detsembrini Eestis jõulukontserte. Sissi on andnud isa Dave Bentoniga jõulukontserte lapsest saati.

Mõtteid raadiosaatest:

  • Muidugi on mul unistus jõuda kuhugi suurtele lavadele, aga ma ei tea, kuidas ja millal ma sinna jõuan. Ma arvan, et iga asi tuleb oma ajal. Ma ei kiirusta kuhugi. Olen rahul sellega, kus ma oma eluga praegu olen, vaatan, kuhu elu mind viib ja pigem käin eluga kaasas.
  • Valikuid tehes jälgin sisetunnet. Enamasti ma ei tee asju, mis tekitavad minus negatiivseid tundeid.
  • Kui sa pole tänulik selle eest, mida sulle antakse, jääd sa negatiivsetesse mõttemustritesse, kus arvad, et su elust on puudu asju või kohti, kuhu sa tahaks jõuda. Kui oled aga tänulik, tõstad sa esile asju, mis elus on head ja millega kergitad enesehinnangut.
  • Vahel polegi tervislik õnnelik olla. Kui juhtuvad kurvad asjad, siis saad ju negatiivse emotsiooni välja. Sealt edasi hakkad tegelema sellega, mida saaks muuta ja keskendud sellele.
  • Koolikiusamine on mõjutanud minus seda, kuidas ma näen maailma ja seda, kuidas inimesed minusse suhtuvad. Kui sind on mõnitatud ja löödud aastaid, siis sa enam ei oota inimestelt armastust ja seetõttu hakkad ka inimesi eemale lükkama. Ma ei arva, et keegi peaks seda läbi elama.
  • Kaks asja, mida kiusatavatele öelda: esiteks pole see kunagi isiklik, sest on tegelikult kellegi teise elu, kelle probleemid tema peal välja elatakse, ja teiseks räägi kellelegi oma murest.
  • Vahel piisab kellegi teise vaatepunktist sinu probleemile, et sinu vaatepunkti muuta.
  • Füüsilisel kujul kingitused pole mind väga huvitanud. Otsustasime ka perega, et sel aastal panustame pigem aega ja energiat sellele, et olla koos. Oleme tänulikud, et meil on võimalik olla perekonnana koos. Aeg perega on kingitus.

KUULA SAADET!

GoodNews Tre Raadios 12.detsember 2019Lauljatar Sissy Nylia Benita

Dave Bentoni, Lisa Jennyfer Benita ja Sissi Nylia Benita jõulukontserdid:

18.12 Kaarli kirik
19.12 Tartu Peetri kirik
20.12 Rakvere Kolmainu kirik
22.12 Tori kirik
23.12 Viimsi Püha Jaakobi kirik

Head Uudised GoodNews